Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Вијести

10.05.2017.

Саопштење: Инспекцијским надзором утврђено да су камиле у Дахни у добром стању

По иницијативи НВО »Спас« у којој се наводи да су камиле затворене у теретни камион, предвиђен за транспорт камила, већ 10 мјесеци, те су на тај начин мучене у затвореном простору, инспекцијски надзор су извршиле Еколошка и Ветеринарска инспекција.

28.04.2017.

Саопштење: Санитарна инспекција извршила надзор по обавјештењу Института за јавно здравље о појави болничке инфекције у кардиохируршком центру

Санитарна инспекција је данас, 28.априла 2017. године извршила инспекцијски надзор у Клиничком центру Црне Горе (КЦЦГ) и утврдила да је тим за надзор, превенцију и сузбијање болничких инфекција КЦЦГ, на челу са др специјалистом епидемиологом КЦЦГ, предузео мјере за превенцију сузбијања и ширења болничке инфекције.

30.03.2017.

Директор Управе за инспекцијске послове, Божидар Вуксановић, у интервјуу за Дневне новине најавио: Спремни крећемо у појачане контроле током предстојеће сезоне

Директор Управе за инспекцијске послове, Божидар Вуксановић, у интервјуу за Дневне новине најавио: Спремни крећемо у појачане контроле током предстојеће сезоне

Директор Управе за инспекцијске послове, Божидар Вуксановић, у интервјуу за Дневне новине најавио је спровођење појачаног инспекцисјког надзора током љетње туристичке сезоне и истакао да Управа за инспекцијске послове већ има велико искуство када је у питању појачани инспекцијски надзора. Самим тим, истакао је да је координација инспекција сваке године на бољем нивоу и рад инспектора је све ефикаснији и ефективнији.

24.03.2017.

Саопштење: Инспекција заштите простора приступила административном извршењу рјешења о рушењу

Данас, 24.03.2017. године, са почетком у 10 часова, Инспекција заштите простора приступила је административном извршењу рјешења о рушењу. Порушен је нелегално саграђен објекат НН инвеститора у насељу Доњи Стој у Улцињу. Објекат је габарита 13x15м темељна цокла и налази се у зони посебне намјене - Морско Добро Црне Горе.

14.03.2017.

Саопштење: Управа за инспекцијске послове у 2016.години извршила укупно 114.901 инспекцијски преглед

Саопштење: Управа за инспекцијске послове у 2016.години извршила укупно 114.901 инспекцијски преглед

Директор Управе за инспекцијске послове, Божидар Вуксановић, на Конференција за медије, која је одржана 10. марта 2017. године, након 16. сједнице Владе, у Пресс центру Владе, представио је извјештај о раду Управе за инспекцијске послове у 2016.години.

02.03.2017.

Обавјештење: Издавање потврда за Конкурс за суфинансирање програма спортских субјеката за 2017.годину

Потврде које издаје Управа за инспекцијске послове за Конкурс за суфинансирање програма спортских субјеката за 2017.годину, могу се подићи у архиви Управе за инспекцијске послове, сваког радног дана од 10х до 15х на адреси Ул. Октобарске револуције бр. 130.

01.03.2017.

Саопштење: Потписан Протокол о сарадњи социјалних партнера и Управе за инспекцијске послове

Саопштење: Потписан Протокол о сарадњи  социјалних партнера и Управе за инспекцијске послове

Између социјалних партнера и Управе за инспекцијске послове данас је закључен Протокол о сарадњи који су потписали Божидар Вукасновић директор Управе за инспекцијске послове, Срђа Кековић генерални секретар Уније слободних синдиката Црне Горе, Светлана Вуксановић предсједница Уније послодаваца Црне Горе и Душко Зарубица генерални секретар Савеза синдиката Црне Горе.

17.02.2017.

Саопштење: Контрола заражених палми

Управа за инспекцијске послове, Фитосанитарна инспекција је у току претходне седмице почела са активностима у циљу сузбијања ширења и уништавања црвеног палминог сурлаша, Рyнцхопхорус ферругинеус, на нападнутим палмама у свим приморским општинама.

10.02.2017.

Саопштење: Састанак поводом нелегалне градње објеката у Улцињу

Саопштење: Састанак поводом нелегалне градње објеката у Улцињу

Поводом нелегалне градње објеката, у Улцињу је данас одржан састанак којем су присуствовали директор Управе за инспекцијске послове Божидар Вуксановић и предсједник Општине Улцињ Назиф Цунгу, те њихови сарадници.

07.02.2017.

Саопштење: Туристичка инспекција контролисала хотеле

Туристичка инспекција је током јануара вршила контролу хотела, којом приликом је обишла 57 њих и утврдила да 27 хотела није радило (дјелатност обављају само током љетње туристичке сезоне).