Manja slova Veća slova RSS
>

Obavještenje proizvođača o opasnom proizvodu - ugaone brusilice Bosch

Obavještenje proizvođača o opasnom proizvodu - ugaone brusilice Bosch
Datum objave: 24.01.2017 13:39 | Autor: uip

Ispis Štampaj stranicu


Proizvođač Robert Bosch GmbH sa registrovanim sjedištem na adresi Robert Bosch -Platz 1, 70839 Gerlingen - Schillerhohe, Njemačka, preko svog punomoćnika dostavio je Upravi za inspekcijske poslove obavještenje o opasnom proizvodu - ugaona brusilica, robne marke “Bosch”, proizvedena u Rusiji (iz perioda proizvodnje od juna do avgusta 2016.godine) serija GWS 20, GWS 22, GWS 24, PWS 1900, PWS 2000 i model GWS 24-230 JVX Professional sa kočnicom iz perioda proizvodnje od februara do oktobra 2016. godine.

Kompanija Bosch je, prilikom redovne kontrole kvaliteta, utvrdila da bi na uređaju, tokom rada zbog neispravnosti jednog od djelova, moglo doći do odvajanja diska za rezanje ili brušenje, zajedno sa pričvršćenim brusnim vretenom, a time do opasnosti od povreda korisnika.

Potrošači, koji su kupili navedeni proizvod, potrebno je da isti ne upotrebljavaju i vrate u prodavnicu gdje je kupljen. Trgovac je obavezan da izvrši opravku ili zamjenu uređaja. Potrošači mogu na web stranici www.anglegrindercare.com da provjere da li je njihova ugaona brusilica opasna.


PR Služba Uprave za inspekcijske poslove