Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
12.03.2014

Intervju Božidara Vuksanovića,direktora Uprave za inspekcijske poslove, za Portal Analitiku

Intervju Božidara Vuksanovića,direktora Uprave za inspekcijske poslove, za Portal Analitiku

Direktor Uprave za inspekcijske poslove, Božidar Vuksanović, kazao je da su inspekcije Uprave, tokom prošle godine, izvršile ukupno 138.558 inspekcijskih pregleda i da su podnijele 14.671 prekršajnih naloga, dok je ukupni finansijski efekat Uprave na Budžet Crne Gore bio od blizu 6,5 miliona eura.25.09.2015.

U Upravi za inspekcijske poslove održan seminar o upravno-pravnoj zaštiti potrošača

U Upravi za inspekcijske poslove održan seminar o upravno-pravnoj zaštiti potrošača

Pomenuti seminar predstavlja dio aktivnosti vezanih za ispunjenje mjerila 1 (u dijelu zaštite potrošača) za zatvaranje Poglavlja 28, sa ciljem da se pruži podrška inspekcijama nadležnim za nadzor nad sprovođenjem Zakona o zaštiti potrošača (i drugih zakona koji sadrže odredbe o zaštiti potrošača).Aktuelnosti

06.10.2015.

Uveden novi način glasanja za projekte od društvenog značaja u okviru treće faze kampanje „Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%”

Projektni tim kampanje „Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“ obavještava javnost da će od danas, 1. oktobra, biti u funkciji sistem glasanja za projekte od opšteg društvenog značaja. Svi građani/ke će moći, pored već postojećih info punktova širom Crne Gore, da glasaju preko linka www.glasaj.budiodgovoran.me, kojem se može pristupiti i putem veb portala Budi odgovoran. Prilikom glasanja na navedeni način nije neophodno i prijaviti nepravilnost u oblasti sive ekonomije. U skladu sa uspostavljenim pravilima, uz obaveznu registraciju, građani/ke će preko portala moći da glasaju jedanput za neki od jedanaest projekata sa liste predloga.

više...
25.09.2015.

U Upravi za inspekcijske poslove održan seminar o upravno-pravnoj zaštiti potrošača

Pomenuti seminar predstavlja dio aktivnosti vezanih za ispunjenje mjerila 1 (u dijelu zaštite potrošača) za zatvaranje Poglavlja 28, sa ciljem da se pruži podrška inspekcijama nadležnim za nadzor nad sprovođenjem Zakona o zaštiti potrošača (i drugih zakona koji sadrže odredbe o zaštiti potrošača).

više...
10.09.2015.

Vraćena još jedna pošiljka merkantilnog krompira sa graničnog prelaza Božaj

Dana 10.09.2015. godine Uprava za inspekcijske poslove (Fitosanitarna inspekcija) vratila je još jednu pošiljku merkantilnog krompira u količini od 23. 000 kg, sa graničnog prelaza Božaj, zbog prisustva štetnog organizma. Porijeklo pošiljke je Republika Kosovo.

više...
04.09.2015.

Vraćena još jedna pošiljka merkantilnog krompira od 12.000 kg

Danas je Uprava za inspekcijske poslove (Fitosanitarna inspekcija) vratila još jednu pošiljku merkantilnog krompira u količini od 12.000 kg, zbog prisustva štetnog organizma. Porijeklo pošiljke je Republika Srbija.

više...
03.09.2015.

Vraćena pošiljka merkantilnog krompira u količini od 20.500 kg

Uprava za inspekcijske poslove - Fitosanitarna inspekcija je dana 29.08.2015. godine vratila pošiljku merkantilnog krompira u količini od 20.500 kg, zbog prisustva štetnog organizma. Porijeklo pošiljke je Republika Srbija.

više...